Gratis Aanmelden

Daten met rijpe dame

Cheng-Gong (31)

Een man met de juiste bedoelingen. Je valt op Aziatische types en je vind het wel leuk dat ik jou als een gedienstig meisje ga plezieren. Ik hoop op een degelijke relatie met kans op slagen, jij ook? Sorry trouwens dat ik niet herkenbaar in beeld ben, ik wil niet dat familie dit van me ontdekt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Cheng-Gong
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Berkel en Rodenrijs
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 150-159 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Daten met rijpe dame Cheng-Gong van 31 uit Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland
Beetjespeels (39)
★★★★★
Kom jij mijn jacuzzi inwijden met neuken? Eindelijk is mijn jacuzzi er en staat die in de tuin. Gisteravond heb ik er uren met een glas wijn in gezeten. Zalig was het en vooral de gekleurde ledlampjes vond ik leuk. Dit moet ik meer doen maar dan met een man erbij. Dan gaan we het geil maken in de jacuzzi. Inwijden wil ik hem door te neuken in de jacuzzi.
Naaien met mooie dame
Sansja (33)
★★★★☆
Deze geile krullebol, heeft zin in seks!!! Deze geile krullenbol, heeft zin in seks!!! Wil jij lekker lang en intiem neuken met mij? Als ik je goedkeur, kunnen we snel met elkaar af gaan spreken ;)
Naaien met sexy dame
sunmel (36)
★★★★☆
Redelijk jonge (donker)blondine op zoek naar een leuk seksco Ik wil alleen de lusten, niet de lasten. Het alleen zijn bevalt me prima, maar natuurlijk mis ik ook wel eens een lekkere pik. Wil jij ook lekker neuken zonder verder ergens aan vast te zitten? Misschien ben ik dan wel de juiste vrouw voor jou.Jij bent ook dol op stoute spelletjes en je kan super ondeugend zijn.
Afspreken met mooie dame
Mereltje1981 (36)
★★★★☆
Wat is jouw slechtste eigenschap? Zelfde geldt natuurlijk voor jou, jij zal ook je betere en mindere momenten hebben. Misschien moeten we elkaar eerst ons minst goede kant laten weten haha, dan valt het verder alleen maar mee.
Sex met lieve dame
StartendPoesje (32)
★★★★☆
Mooie vent? hier moet je wezen! Waarom ik hier mezelf heb aangemeld hier weet ik eigenlijk ook niet hahaha.. Vind een date in het echt misschien ook wel veels te eng. Ben jij een mooie gespierde man die van een verse donkere vrouw houd? mail mij dan gewoon!
Vrijen met rijpe dame
Serana (35)
★★★★★
Wil jij mij in de watten leggen? Hey guys, Wekt het je nieuwsgierigheid als jij mijn profiel leest? Ik hoop van wel. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik dol ben op anaal en meer maar, dat moet je maar vragen. Leg jij mij graag in de watten? Je krijgt er iets heerlijks voor terug. Kuzje Serana..
Naaien met single dame
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates